Terlingerhoeve - Naar de homepagina
 
 

Zoek en boek uw vakantiewoning

Uw aankomstdatum:

Lengte van verblijf:

Aantal personen:

Aantal slaapkamers:

Huisregels

Veiligheidsregelement Terlingerhoeve

Om de veiligheid van uzelf en uw kinderen te kunnen garanderen tijdens uw verblijf vindt Terlingerhoeve het belangrijk een aantal regels af te spreken en deze te handhaven. Hierbij doet Terlingerhoeve uitdrukkelijk een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van de ouders en/of begeleiders. Samen bereiken we een veilige situatie in Terlingerhoeve. Het betreden van de speelweide en/of boerderij geschiedt op eigen risico. Terlingerhoeve is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. Er is geen aanspraak op vergoeding bij schade, diefstal of bij het zoek raken van eigendommen. Terlingerhoeve is niet aansprakelijk voor in de speelweide of boerderij opgelopen persoonlijk letsel. Er is geen aanspraak op vergoeding bij letsel of beschadiging. Ouders en begeleiders van de kinderen zijn zelf verantwoordelijk voor het kind.

- Kinderen onder de 7 jaar mogen de speeltuin niet in zonder begeleiding van een volwassene.

- Trampolines zijn uitsluitend geschikt voor gebruik van één persoon tegelijkertijd. Spring daarom nooit met meerdere mensen tegelijkertijd. Leer de basissprongen en lichaamshoudingen alvorens zich aan meer ingewikkelde sprongen te wagen. Klim van en op de trampoline, spring er nooit vanaf. Zorg bij gebruik door kinderen voor ouderlijk toezicht.

- De skelters mogen zich uitsluitend op het terrein van Terlingerhoeve begeven, dus niet op straat. Gelieve niet te botsen met de skelters.

- Het is verboden zich in de weide of het hok van de dieren te begeven. Voeren van de dieren is toegestaan, maar alleen in overleg met de eigenaar.

- Wees bij het gebruiken van de speeltoestellen attent op loshangende kledingstukken, keycords, koordjes van jassen etc. die aan de speeltoestellen kunnen blijven haken. -

- Pestgedrag wordt niet getolereerd.

- Geen glaswerk buiten het terras in de speelweide meenemen. De speelweide is geopend van 08.00 tot 22.00 uur. Hierna vragen wij geluidsoverlast tot een minumum te beperken.

Meld een onveilige (speel)situatie direct bij de eigenaar van Terlingerhoeve. Terlingerhoeve behoudt zich het recht voor de speelweide gesloten te houden. Door het betreden van de speeltuin en/of boerderij aanvaardt de bezoeker dit reglement en belooft dit naar beste kunnen en als goede gast na te leven. Op punten waarin dit reglement niet is voorzien, beslist de eigenaar van Terlingerhoeve. Wij danken u voor uw begrip en wensen u een veilig verblijf bij de Terlingerhoeve. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn over dit veiligheids-regelement dan horen wij dit graag.

Fam Wouters